نورتي منتدانا المتواضع
ياريت تكوني ويانا علي الحق مجمعين


 
الرئيسيةبحـثالتسجيلدخول




شاطر | 
 

 طريقة عمل التورتة

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
منمن الديسطى

avatar

عدد المساهمات : 72
تاريخ التسجيل : 08/02/2014
العمر : 39

مُساهمةموضوع: طريقة عمل التورتة    الإثنين 10 فبراير 2014 - 17:48

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
                                     *****************
      ازيكوا يا بنات اخباركوا ايه النهاردة جيبالكم طريقة عمل التورتة بطريقة سهلة ومش مكلفة فى نفس الوقت
      ويا رب تنول اعجابكم ان شاء الله ونبدأ بى بسم الله
      المقادير :-
               6 بيضات _ كوب وربع دقيق _ نصف كوب سكر _ ملعقة ممسوحة بيكنج بودر _بانيليا
      الطريقة :-
               اول حاجة هنعملها نضرب البيض مع السكر بالمضرب الكهربى لمدة 20 دقيقة وطبعا قبل ما نقوم 
               بضرب البيض نعمل ايه نشغل الفرن على نار هادئة علشان لما نخلص تكون درجة الحرارة مناسبة
               ضربنا البيض مع السكر هنحضر الصنية ونضع فيها ايه زيت او سمنة لالالالالالا اوعوا كدة كل 
               الهوى اللى فى العجينة يروح اومال نعمل ايه انا هقولكم نعمل ايه لو عندك ورق زبدة ماشى مش
               عندك مفيش مشكلة هاتى ورق ابيض من كراسة الاولاد وافرشيها بداخل الصنية يبقى كدة الصنية 
               جاهزة نيجى للخطوة التانية نحضر الدقيق مع اضافة البودر والبانيليا ونرش بشويش على الخليط
               بتاعنا وبالمضرب السلك ونقلب من تحت لفوق وبراحة علشان منخرجش الهوى وحدة واحدة لحد
               ما نخلص وبعد كدة نصب الخليط فى الصينية ونضعها فى الفرن ونعلى النار على درجة حرارة 
              200 درجة لمدة 5 دقائق فقط لحد ما ترتفع الكيكة وطبعا منفتحش البتوجاز الابعد مرور 20 دقيقة
              ولما تستوى ووشها يحمر نطلعها من النار ونتركها حتى تبرد كدة تمام يا قمرات ندخل بقا فى الخطوة
                            اللى بعد كدة وهى تزويق التورتة
     المقادير:-
              ثمن ك كريم شانتيه _ ثلاث ارباع كوب سكر _ شيكولاتة خام _ واى نوع من الفواكه المتوفرة عندك
               2 كوب لبن 
    الطريقة :- 
              نحضر الكريمة مع السكر ونضيف اليها اللبن ونضربها بالمضرب الكهربى حتى ترتفع وتزيد معاكى
              بعد كدة نبشر الشيكولاته بالمبشرة مش كتير علشان هنرشها على جدار الكيكة بس وطبعا نقطع 
              الفواكه الموجودة عندى الى شرائح نيجى بقا للخطوة اللى بعد كدة
              هنحضر الكيكة ونقطعها من النصف الى قطعتين او ثلاثة حسب ارتفاع الكيكة بعد كدة نعمل عاصير
              فراولة اى حاجة زى ما انتى عايزة ونسقي الكيكة حلو وبعد كدة نجيب حتة كريمة ونضيفها الى
              حشوة على النصف الاول وبعد كدة نحضر النصف الثانى من الكيكة ونضعه على النصف الاول 
              وبحضر تلت تربع الكريمة الباقية ونسيب ربع لزواق ونفرده على الكيكة كلها ومن جدارها  وبعد 
              كدة بحضر الشيكولاتة ونرشها على جدار الكيكة بعد ما خلصنا نجيب الفواكه وزوق بيها التورتة
               ومع حبة حبشتكنات نزوق بباقى الكريمة  وكدة يبقا تمام والتورتاية اصبحت جاهزة للاكل
               يا رب اكون قدرت اشرح الطريقة بالتفصيل الممل علشان ميكونش عندكم حجة واوعوا 
               تطلع معاكوا وحشة كدة انا هزعل منكم اوى وبالف هنا وشفا 


          


 


عدل سابقا من قبل منمن الديسطى في الإثنين 10 فبراير 2014 - 20:34 عدل 1 مرات (السبب : ادراج صورة)
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
*البتولة*
مديرة الموقع
مديرة الموقع
avatar

عدد المساهمات : 201
تاريخ التسجيل : 08/02/2014

مُساهمةموضوع: رد: طريقة عمل التورتة    الإثنين 10 فبراير 2014 - 18:15

احب الطبخ جدا
ممتااااااااااااااااااااز
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
منمن الديسطى

avatar

عدد المساهمات : 72
تاريخ التسجيل : 08/02/2014
العمر : 39

مُساهمةموضوع: رد: طريقة عمل التورتة    الإثنين 10 فبراير 2014 - 19:25

*البتولة* كتب:
احب الطبخ جدا
ممتااااااااااااااااااااز
شكرا يا قمر
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ريماس ساجدة

avatar

عدد المساهمات : 247
تاريخ التسجيل : 08/02/2014

مُساهمةموضوع: رد: طريقة عمل التورتة    الأربعاء 12 فبراير 2014 - 0:34

منمن الديسطى كتب:
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
                                     *****************
      ازيكوا يا بنات اخباركوا ايه النهاردة جيبالكم طريقة عمل التورتة بطريقة سهلة ومش مكلفة فى نفس الوقت
      ويا رب تنول اعجابكم ان شاء الله ونبدأ بى بسم الله
      المقادير :-
               6 بيضات _ كوب وربع دقيق _ نصف كوب سكر _ ملعقة ممسوحة بيكنج بودر _بانيليا
      الطريقة :-
               اول حاجة هنعملها نضرب البيض مع السكر بالمضرب الكهربى لمدة 20 دقيقة وطبعا قبل ما نقوم 
               بضرب البيض نعمل ايه نشغل الفرن على نار هادئة علشان لما نخلص تكون درجة الحرارة مناسبة
               ضربنا البيض مع السكر هنحضر الصنية ونضع فيها ايه زيت او سمنة لالالالالالا اوعوا كدة كل 
               الهوى اللى فى العجينة يروح اومال نعمل ايه انا هقولكم نعمل ايه لو عندك ورق زبدة ماشى مش
               عندك مفيش مشكلة هاتى ورق ابيض من كراسة الاولاد وافرشيها بداخل الصنية يبقى كدة الصنية 
               جاهزة نيجى للخطوة التانية نحضر الدقيق مع اضافة البودر والبانيليا ونرش بشويش على الخليط
               بتاعنا وبالمضرب السلك ونقلب من تحت لفوق وبراحة علشان منخرجش الهوى وحدة واحدة لحد
               ما نخلص وبعد كدة نصب الخليط فى الصينية ونضعها فى الفرن ونعلى النار على درجة حرارة 
              200 درجة لمدة 5 دقائق فقط لحد ما ترتفع الكيكة وطبعا منفتحش البتوجاز الابعد مرور 20 دقيقة
              ولما تستوى ووشها يحمر نطلعها من النار ونتركها حتى تبرد كدة تمام يا قمرات ندخل بقا فى الخطوة
                            اللى بعد كدة وهى تزويق التورتة
     المقادير:-
              ثمن ك كريم شانتيه _ ثلاث ارباع كوب سكر _ شيكولاتة خام _ واى نوع من الفواكه المتوفرة عندك
               2 كوب لبن 
    الطريقة :- 
              نحضر الكريمة مع السكر ونضيف اليها اللبن ونضربها بالمضرب الكهربى حتى ترتفع وتزيد معاكى
              بعد كدة نبشر الشيكولاته بالمبشرة مش كتير علشان هنرشها على جدار الكيكة بس وطبعا نقطع 
              الفواكه الموجودة عندى الى شرائح نيجى بقا للخطوة اللى بعد كدة
              هنحضر الكيكة ونقطعها من النصف الى قطعتين او ثلاثة حسب ارتفاع الكيكة بعد كدة نعمل عاصير
              فراولة اى حاجة زى ما انتى عايزة ونسقي الكيكة حلو وبعد كدة نجيب حتة كريمة ونضيفها الى
              حشوة على النصف الاول وبعد كدة نحضر النصف الثانى من الكيكة ونضعه على النصف الاول 
              وبحضر تلت تربع الكريمة الباقية ونسيب ربع لزواق ونفرده على الكيكة كلها ومن جدارها  وبعد 
              كدة بحضر الشيكولاتة ونرشها على جدار الكيكة بعد ما خلصنا نجيب الفواكه وزوق بيها التورتة
               ومع حبة حبشتكنات نزوق بباقى الكريمة  وكدة يبقا تمام والتورتاية اصبحت جاهزة للاكل
               يا رب اكون قدرت اشرح الطريقة بالتفصيل الممل علشان ميكونش عندكم حجة واوعوا 
               تطلع معاكوا وحشة كدة انا هزعل منكم اوى وبالف هنا وشفا 


          



 
ممتازززززززززززززززززززززززززززززة تسلم أيديكى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
منمن الديسطى

avatar

عدد المساهمات : 72
تاريخ التسجيل : 08/02/2014
العمر : 39

مُساهمةموضوع: رد: طريقة عمل التورتة    الأربعاء 12 فبراير 2014 - 13:36

ريماس ساجدة كتب:
منمن الديسطى كتب:
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
                                     *****************
      ازيكوا يا بنات اخباركوا ايه النهاردة جيبالكم طريقة عمل التورتة بطريقة سهلة ومش مكلفة فى نفس الوقت
      ويا رب تنول اعجابكم ان شاء الله ونبدأ بى بسم الله
      المقادير :-
               6 بيضات _ كوب وربع دقيق _ نصف كوب سكر _ ملعقة ممسوحة بيكنج بودر _بانيليا
      الطريقة :-
               اول حاجة هنعملها نضرب البيض مع السكر بالمضرب الكهربى لمدة 20 دقيقة وطبعا قبل ما نقوم 
               بضرب البيض نعمل ايه نشغل الفرن على نار هادئة علشان لما نخلص تكون درجة الحرارة مناسبة
               ضربنا البيض مع السكر هنحضر الصنية ونضع فيها ايه زيت او سمنة لالالالالالا اوعوا كدة كل 
               الهوى اللى فى العجينة يروح اومال نعمل ايه انا هقولكم نعمل ايه لو عندك ورق زبدة ماشى مش
               عندك مفيش مشكلة هاتى ورق ابيض من كراسة الاولاد وافرشيها بداخل الصنية يبقى كدة الصنية 
               جاهزة نيجى للخطوة التانية نحضر الدقيق مع اضافة البودر والبانيليا ونرش بشويش على الخليط
               بتاعنا وبالمضرب السلك ونقلب من تحت لفوق وبراحة علشان منخرجش الهوى وحدة واحدة لحد
               ما نخلص وبعد كدة نصب الخليط فى الصينية ونضعها فى الفرن ونعلى النار على درجة حرارة 
              200 درجة لمدة 5 دقائق فقط لحد ما ترتفع الكيكة وطبعا منفتحش البتوجاز الابعد مرور 20 دقيقة
              ولما تستوى ووشها يحمر نطلعها من النار ونتركها حتى تبرد كدة تمام يا قمرات ندخل بقا فى الخطوة
                            اللى بعد كدة وهى تزويق التورتة
     المقادير:-
              ثمن ك كريم شانتيه _ ثلاث ارباع كوب سكر _ شيكولاتة خام _ واى نوع من الفواكه المتوفرة عندك
               2 كوب لبن 
    الطريقة :- 
              نحضر الكريمة مع السكر ونضيف اليها اللبن ونضربها بالمضرب الكهربى حتى ترتفع وتزيد معاكى
              بعد كدة نبشر الشيكولاته بالمبشرة مش كتير علشان هنرشها على جدار الكيكة بس وطبعا نقطع 
              الفواكه الموجودة عندى الى شرائح نيجى بقا للخطوة اللى بعد كدة
              هنحضر الكيكة ونقطعها من النصف الى قطعتين او ثلاثة حسب ارتفاع الكيكة بعد كدة نعمل عاصير
              فراولة اى حاجة زى ما انتى عايزة ونسقي الكيكة حلو وبعد كدة نجيب حتة كريمة ونضيفها الى
              حشوة على النصف الاول وبعد كدة نحضر النصف الثانى من الكيكة ونضعه على النصف الاول 
              وبحضر تلت تربع الكريمة الباقية ونسيب ربع لزواق ونفرده على الكيكة كلها ومن جدارها  وبعد 
              كدة بحضر الشيكولاتة ونرشها على جدار الكيكة بعد ما خلصنا نجيب الفواكه وزوق بيها التورتة
               ومع حبة حبشتكنات نزوق بباقى الكريمة  وكدة يبقا تمام والتورتاية اصبحت جاهزة للاكل
               يا رب اكون قدرت اشرح الطريقة بالتفصيل الممل علشان ميكونش عندكم حجة واوعوا 
               تطلع معاكوا وحشة كدة انا هزعل منكم اوى وبالف هنا وشفا 


          



 
ممتازززززززززززززززززززززززززززززة تسلم أيديكى
شكرا ليكى يا حبيبتى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
وفاء لرابعه

avatar

عدد المساهمات : 262
تاريخ التسجيل : 08/02/2014

مُساهمةموضوع: رد: طريقة عمل التورتة    الخميس 13 فبراير 2014 - 11:28

تسلم ايديك ياقمر
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
أم انجى

avatar

عدد المساهمات : 2
تاريخ التسجيل : 13/02/2014

مُساهمةموضوع: رد: طريقة عمل التورتة    الخميس 13 فبراير 2014 - 22:45

تسلمى يا جميل
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
منمن الديسطى

avatar

عدد المساهمات : 72
تاريخ التسجيل : 08/02/2014
العمر : 39

مُساهمةموضوع: رد: طريقة عمل التورتة    الخميس 13 فبراير 2014 - 22:53

وفاء لرابعه كتب:
تسلم ايديك ياقمر
تسلمى من كل شر يا قمر
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طريقة عمل التورتة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: اقسام الطبخ :: الحلويات-
انتقل الى: